Källarmannen i mitt liv

Alla som tror att jag har störst kontrollbehov i familjen har inte sett min make i sitt esse. Nuförtiden bor han nere i källaren och fixar, flyttar runt, slänger, sorterar ut, stuvar om och packar ner. Ja, organiserar inför flytten helt enkelt. Men vänta nu, har vi inte hyrt in folk som ska packa och flytta åt oss? Jo, det har vi ju.

Försöker ropa ner till mannen under trappan, han som huserar i den unkna och kalla källaren, för att återigen påminna honom om detta, men min röst drunknar i ljudet från allt slamrande och släpande därnere. Bäst att låta honom vara. Han är lycklig nu.

One thought on “Källarmannen i mitt liv

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s