Tack så smycket!

Idag har pratat med och njutit av två betydelsefulla kvinnor i mitt liv. Efva och Eva. Mina hjältinnor, men på två helt olika sätt.

Jag och syster S var på Eva Dahlgrens konsert på Cirkus. När jag får syn på Efva Attling i foajén agerade jag instinktivt och stegade fram till denna vackra kvinna, la min arm på hennes och kläckte ur mig “Jag måste bara få säga till dig att jag älskar dina smycken!”. Det var alles. Inget mer kom ur min mun, jag bara stod där helt stum. “Tack så smycket” var hennes svar, och sen skrattade hon roat åt sitt snubblande på bokstäverna, som gav ett fyndigt svar. Jag sa fortfarande inget mer utan stod bara kvar när hon och den ursnygge sonen stolpade iväg.

Efter det konstiga mötet med kvinnan som förser mig med fantastiska smycken, satt jag över 1.5 timme och njöt av hennes underbara fru, Eva. Kvinnan som gav mitt tonårsliv mening och som har fortsatt att fylla mitt liv med underbara stunder. Hennes närvaro, röst och texter ger mig energi, lycka och en vilja att ständigt vara sann mot mig själv. Inte illa pinkat!

Vilken fantastisk kväll! Tack så smycket!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s