Hurra! Plankan utan kräka i halsen.

Att köra ett boxpass med instruktör Carina är som att gå igenom en skärseld. Varje gång. Det går inte att maska eller ta ett extra andetag för den delen, då är hon där direkt och skriker att man inte ska ge upp, att man måste tåla lite.

JAAA, jag fattar! Jag försöker varje gång att ta det där sista plankanpasset med tillhörande armhävningar som hon kör som ett sorts pauspass, utan att kräkas på golvet (fast det har varit bra nära många gånger). Det finns liksom ingen kraft att andas ens, när jag står där och försöker vara lika rak och hård i kroppen som Olga Rönnberg på sin Mama-header. Lungorna pressas ihop till små russin och det snurrar i huvudet när maginnehållet nästan är på väg upp.

Idag funkade det. Jag tog förvisso några extra andetag istället för de sista armhävningarna, men jag klarade plankorna utan kräka i halsen. Tänk att man kan bli så lycklig för så lite.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s