Mina ögonbryn har blivit våldtagna!

Igår var jag på ansiktsbehandling, där även plockning av ögonbryn ingår. Jag brukar alltid ha samma terapeut som genomför behandlingen, men igår var det en ny tjej. Som vanligt fick jag frågan om jag ville ha brynen plockade. “Ja, men jämna bara till dem lite” var mitt svar (vilket är ett standardsvar från mig och som alltid genererar fina, lagom plockade ögonbryn.)

Jag borde förstås ha anat oråd redan när jag såg ögonbrynen på min terapeut, smala, superplockade och hårt sminkade…..

Till saken hör att jag sen tonårstiden har försökt spara ut mina då relativt hårt plockade ögonbryn, vilket inte är gjort i en handvändning. Jag har alltså kämpat på och hurrat för varje litet strå som vuxit ut och sällat sig till den tappra skaran som vill bli många.

Efter gårdagen kan jag istället sälla mig till den skaran av mina elever som superplockar och stylar sina ögonbryn, för så ser jag ut nu. Mina ögonbryn är åter som de var för 22 år sen och jag gråter inombords.

2 thoughts on “Mina ögonbryn har blivit våldtagna!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s