Track and Field

Eftermiddagen har tillbringats i den helt fantastiska Sätrahallen, en friidrottsanläggning i världsklass. Det är något speciellt att komma in i hallar som är genomsyrade av en form av stämningsfull förväntan. Det blir inte sämre av att Angelica Bengtsson är på väg ut när vi dräller in med 125 niondeklassare.

Det var helt fantastiskt att se alla dessa 16-åringar hoppa längd, stöta kula, springa 60 m, hoppa tresteg, höjd och sen avsluta med stafetter. Vilken kämparglädje och fina resultat för att inte tala om inspirationen jag känner när jag ser detta engagemang.

Förra gången jag var med mina elever, blev jag så till mig att jag provade på alla grenar. Det blev ett mycket dystert resultat för min del. Framför allt i längdhoppsgropen, där jag i yngre ålder inte var alltför pjåkig (hoppade 3,50 i år 9). I min enfald trodde jag att jag skulle prestera samma fina resultat idag, 24 år senare. Humor.

Idag nöjde jag mig med att vara funktionär och fick glädjas åt andras framgångar istället. Lika bra det.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s