Hålla koll på familjen via GPS

Läste i DN att det blir mer och mer vanligt att gps-övervaka sina barn. Perfekt! Detta måste jag börja med! Jag ska även inkludera maken. (Vilken makt jag får!) Tänk att ha koll på var alla i familjen befinner sig 24/7, helt fantastiskt! Är nog bra om jag skaffar flera storbildskärmar vid mitt skrivbord på jobbet, så att jag hela tiden kan övervaka familjemedlemmarna. Jag kanske måste gå ner ännu mer i tid, så att jag hinner med övervakningen, men det är helt ok.

Det som också är skönt är att jag slipper prata med barnen om hur de ska hantera olika situationer eller hur de ska undvika faror etc.Jag vet ju ständigt var de är, så jag kan ju bara plocka upp dem om något händer. Dessutom kommer jag ju få helt osjälvständiga barn, som inte lär sig att ta ansvar eller som kan ta för sig och prova saker på egen hand. Deras privata sfär kommer att krympas till noll och intet. Detta innebär nog att de kommer att bo hemma hela livet. Utmärkt! Vilken underbar framtid vi går till mötes!

 

http://www.dn.se/nyheter/sverige/foraldrar-gps-sparar-sina-barn

3 thoughts on “Hålla koll på familjen via GPS

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s