Längtan efter min dotter

I detta ögonblick värker hjärtat efter att få träffa min älskade äldsta dotter. Sen hon var 2 år har hon bott varannan vecka hos oss, vilket givetvis gör längtan extra påtaglig när hon är hos sin pappa.

På något vis känns det ännu mer angeläget nu att få träffa henne varje dag, än vad det kändes för 10 år sen. Det känns så viktigt att få ta del av hennes 13-åriga liv, där det händer så mycket hela tiden. Jag vill varje dag möta hennes blick, för att kunna utröna hur hon mår, vad som händer, vad hon tänker på. Jag vill finnas där direkt om något händer, om någon viktig fråga måste diskuteras, när hon behöver förhöras på någon läxa eller om hon bara behöver en kram.

Jag träffar henne förvisso ofta under pappaveckorna, eftersom hon bor så nära och ibland snor jag åt mig en fikastund med henne under denna tid. Men det räcker inte ändå, för just nu är mitt behov av henne så skriande stort och jag räknar ner till fredag då hon kommer hit. Finaste tjejen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s