Vem ska jag nu se filmen med?

Eftersom det blev 15-årsgräns på filmen, uteslöts mitt eminenta biosällskap, äldsta dottern 13 år. Jag antar att censuren är rätt ute vad gäller åldersgränsen, men jag är ändå övertygad om att min dotter skulle fixa detta. För att åter citera henne “När man läser böckerna, kan man inte blunda för det otäcka och läskiga, utan det spelas upp i huvudet hursomhelst.”

Urvalet av vuxna som har längtat efter att få se sista filmen, är inte så stor i min bekantskapskrets. (Hur kan man inte älska vampyrer och varulvar?) Brorsan med fru kommer till Stockholm för att se den på lördag (vi ska vara barnvakt). De kanske inte märker om jag smyger med…..

Nej, det blir nog att tvinga med maken. (Det är bra med lite vuxennärvaro på ungdomsfilmerna har jag hört.) Älskade dottern tycker dock att jag också ska vänta tills filmen kommer ut på DVD, i rättvisans namn. (Egomamman lyssnar inte på detta och ska nu boka biljetter.)

 

8 thoughts on “Vem ska jag nu se filmen med?

  1. Jag tycker du, i rättvisans namn ska vänta. Jag ska vänta tills barnet kan se den med mig. Och du har en väldigt klok dotter. 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s