Håret som gud glömde

Jag har testat många frisyrer och hårfärger genom åren och då talar jag om allt från helrakad skalle till rastaflätor, från superblond till svarthårig. Jag vill minnas att jag för det mesta var mycket nöjd med mina frisyrer och hårfärger (till och med att jag tyckte att jag var lite småcool ibland).

Men, så fick jag detta foto skickat till mig idag, från min älskade lillasyster…….Vad som skulle framkalla ett mysigt minne (min äldsta dotters första julfirande, år 1999) blir mest ett fasansfullt utrop över frisyren och kläderna som gud glömde. Jag menar, vad har hänt med håret?!?!

7 thoughts on “Håret som gud glömde

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s