Resan bokad!

Längtan efter denna stad finns alltid i mitt sinne. Trots att många resmål lockar vill jag alltid återvända. Alltid. Lyckan är därför stor i detta ögonblick. Resan är bokad, i slutet på mars bär det av med hela familjen till älskade New York. Herregud vad jag längtar!

6 thoughts on “Resan bokad!

  1. Nej, Jag förstår dig fullkommligt…. längtar att resa iväg finns alltid hos mig med…. alltid kul att uppleva något annat…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s