Rapport från landsorten

Under dessa dagar i sommarstugan har vi:

– hängt på Tvättbaren i Arvika. Alla våra sängkläder (inkl täcken och kuddar) gick in i den gigantiska tvättmaskinen från 60-talet. Fick lite hjälp av “tjejerna” (som damen i kassan kallade 55+ kvinnorna), när jag skulle manövrera dessa reliker. Underbart! Kändes inte riktigt som att hänga i en laundromat i N.Y, men ändå….

– botaniserat bland alla underbara linneskapelser på Klässbols linneväveri www.klassbols.se KAN INTE LÅTA BLI ATT KÖPA NÅGOT! Idag blev det kökshanddukar med temat “Himmel och Helvete”, passar perfekt hemma hos oss.

– fikat och lunchat flera gånger på favvomuseet www.rackstadmuseet.se Bästa soppan/fikat samt fantastisk konst! Idag var det höstsalong och jag ville köpa en tavla med björkmotiv för 10.000 kr…..fick dock gå hem tomhänt.

– som vanligt spenderat en bra stund på Bokia, där kidsen fått använda de sista slantarna på presentkorten från födelsedagarna. Givetvis måste jag ställa frågor som (kanske) gör mig till en dryg stockholmare i deras ögon (trots att jag faktiskt är från Västerbotten). “Har ni den här boken av Caitlin Moran på engelska?” “Jag vill gärna läsa på originalspråk” Nähä, ni har ingen litteratur på engelska….

– Gått runt i gummistövlar och en väldigt stor, brandgul regnjacka i galon, oavsett väder och plats. Blev en liten modekrock när vi hämtade maken på tågstationen och han mötte oss iklädd snygg skinnjacka, scarf och snyggskor. ÄLSKAR mina gummistövlar!!!!

– duschat väldigt sparsamt och använt samma kläder, länge. Känns så rebelliskt på något sätt, att snuska till sig sådär lite extra.

Imorgon åker vi tillbaka till storstan och alla måsten…..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s