Lyssna inte på P3 med era barn!

Jag gillar P3 och det gör mina döttrar också. De tycker att den bästa musiken spelas där och det håller jag fullständigt med om. Jag tycker dessutom att många av deras program också är väldigt roliga och intressanta (Tankesmedjan, PP3, Carpe Fucking Diem m fl). Vi lyssnar därför oftast på denna kanal när vi har radion på. (Här i stugan är det dessutom den enda kanal som vi får in, förutom Norsk radio…)

MEN, om du ska lyssna på denna kanal med dina barn, var beredd att stänga av eller byta kanal om du inte känner dig redo att förklara för dina barn vad en trekant är, eller varför man pratar om hur kukar ska smaka, vad cum shot betyder eller andra fina uttryck som inkluderar könsdelar och diverse aktiviteter.

Här i stugan råder just nu radiotystnad…..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s