Ännu en milstolpe

Första vardagen efter min 40-årsdag damp det ner en kallelse till mammografi i brevinkastet. Det var nu dags för mig att göra den där omtalade, beryktade och (av alla) så i detalj beskrivna undersökningen.

Jag är en smärttålig person, som inte har problem att visa brösten för andra personer (tolka mig rätt nu!), så själva undersökningen i sig var jag inte orolig över. Det är den förbaskade åldersmarkeringen som stör mig. Jag tillhör nu gänget av äldre kvinnor. Om jag inte fattat det innan, så stod det klart för mig när jag satte mig ner i väntrummet bland de 10 kvinnorna i 65+ åldern (!). När jag scannade rummet efter någon intressant lektyr, fanns där endast Allers och Icakuriren. Hepp!

Min enda kommentar efter undersökningen är: må inte dessa bilder spridas på Internet!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s