Wolfgang Tillmans

Förra helgen var hela familjen på Moderna Museet och såg en fantastisk fotoutställning av Wolfgang Tillmans. Det var verkligen blandade motiv som för det mesta höll fokus på form och färger i allt från stjärnhimlar till närbilder av ansikten och kroppsdelar.

Storasyster ville som vanligt gå lååååångsamt och läsa om allt och titta noga på alla foton. (Jättekul att hon är konstintresserad, men ibland blir det lite för mycket). Lillasyster sprang hela tiden i förväg och kom ofta tillbaka med några funderingar kring närbilder på någon naken kroppsdel. För storebror blev det för mycket när han insåg att han stirrat ett tag på ett närbildsfoto som är taget under kjolen på en man…. Med djupa tonårssuckar gick han ut och väntade i en av sofforna.

Inte lätt att ha föräldrar som ofta drar med barnen på alla möjliga och omöjliga konstutställningar.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s