Sparkontot för tjejresan

Jag och min älskade vän P sparar varje månad en summa för att så småningom göra en resa tillsammans. Jag har redan nu börjat fundera och drömma mig bort, kollar runt på nätet lite, tittar på priser, platser osv osv. Om vi åker till våren finns det pengar för en långweekend inom Europa. Underbart!

Det finns ju enormt många alternativ, frågan är bara vad vi är sugna på? Jag har ett resmål som jag länge velat åka till, men kära maken har vägrat. Hans argument är otaliga “Det är inte prisvärt”, “Det är för skitigt”, “Turistfälla” osv. Jag får helt enkelt övertala min andra älskade att åka dit. (Vi har ju åkt på romantisk weekend förut…..) Venedig nästa, eller?

4 thoughts on “Sparkontot för tjejresan

  1. Vi älskar ju Venedig! Och jag tror alldeles säkert att den gör sig bra för en tjejhelg för er också. Strosa runt i gränderna och hamna på fel gata, vandra på brotur, titta på gamla ghettot, besöka kyrkan och äta gott och dricka gott. Hänga på Harrys bar och dricka Bellini. Åk dit!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s