Ompysslad i 24 h

Är hemkommen efter en vistelse på Sandhamn med girlsen. Ännu en prövning för kontrollpersonen i mig. Eftersom det var min födelsedagspresent fick jag inte vara med och styra upp något, eller betala för något heller för den delen. (Jobbigt, men nyttigt!)

Kontrollbehov till trots, jag har haft en underbart dygn med många skratt, viktiga samtal, mycket bubbel, dopp i både hav och badtunna, skakat rumpan och skrålat och njutit av härlig kvinnnokraft. Vilken energiboost!

2 thoughts on “Ompysslad i 24 h

  1. Underbart! Härligt! Fantastiskt!
    Tänk vad lyxigt att vi har det så himla kul tillsammans när vi träffas och precis som du säger så hoppar vi vilt mellan samtalsämnena och ena sekunden är vi allvarliga och försjunkna i livsfrågor och nästa gapskrattar vi, skrålar och dansar =) Längtar redan till nästa gång vi ses, både vi på tu man hand och hela gänget tillsammans =)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s