Allt detta skräp i lådor och skåp….

Hur jag än försöker så finns det alltid någon låda, skåp eller skål som ser ut såhär! Hur ska jag göra för att komma undan? Eller är det så att kontrollfreaket i mig måste ha någon del i hemmet som ser ut på detta vis? Eftersom jag tillåter detta och inte sorterar dessa lådor (ja, kanske någon gång/år, bara för att hitta något jag behöver) skulle nog någon psykolog hitta en förklaring till beteendet.

Frågan är vad man ska göra när lådan blir överfull? Ibland är jag frestad att bara tömma ut allt i en papperskorg….

2 thoughts on “Allt detta skräp i lådor och skåp….

  1. Tänk, även på detta vis är vi lika. Min byrå i hallen ser kanske t o m värre ut. Där finns allt möjligt jox. Ibland rensar jag, men efter nån vecka ser det lika illa ut igen. Min slutsats är att vi kontrollfreaks behöver ha en liten plats där vi kan släppa loss lite och ha det stökigt. 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s