Tävlingsmänniska, javisst!

Det finns vissa tillfällen i livet då jag fnittrar åt mig själv och min jäkla tävlingsinstinkt.

Till exempel: när jag åker in i eller ut ur ett parkeringsgarage, vill jag alltid vara helt förberedd med kort, biljetter, nedvevad ruta osv. Om jag har ett av barnen med mig, får de agera assistent och räcka mig det jag behöver (snabbt). Eftersom jag är blixten själv, tycker jag att det tar evigheter innan bommen rör sig. (Vilket i sig inte gör något, det visar ju bara hur snabb jag är.)

Jag vill INTE vara den bil som stoppar upp och orsakar kö (över min döda kropp), utan helst vill jag glida in bredvid en bil som redan står där och vips, rulla ut (eller in) innan föraren i bilen bredvid hunnit reagera. Barnsligt, javisst, men mycket underhållande.

2 thoughts on “Tävlingsmänniska, javisst!

  1. Tävla med bilen bredvid dig vid rödljusen! Det gör alltid jag. Superkul! Men min make undrar varför bilen alltid drar så mycket mer soppa när jag kör bilen…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s