Jag har sovit 10 timmar idag

Tydligen är det väldigt påfrestande att fylla 40. Sen igår morse har jag haft feber och halsont. Sen vaknade jag dessutom imorse med migrän. Stackars denna gamla kvinna! Galet är det också att man kan sova så mycket under ett dygn, efter 8 h nattsömn sov jag ytterligare 10 h under dagen. Morgondagen ska ägnas åt att tömma ut de sista sömntimmarna, så att jag frisk och kry kan skutta till jobbet på onsdag.

Om jag sällan var sjuk före 40-årsdagen kan jag ju inte börja mitt nya decennium med att vara sängliggande. En taskig början som inte bådar gott….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s