Lycklig 40-åring

Hur kan man inte vara lycklig när jag blir så firad av mina nära och kära? Storasyster som har varit en vecka hos sin pappa, ringer kl. 06.30 på dörren med en hembakad blåbärstårta i famnen (har plockat blåbären själv också). Efva Attling-klocka av maken (fantastiskt fin), hemsnickrad skål och en utlovad aktivitetsdag med hela familjen senare i oktober. Blommor och goda chokladpraliner på jobbet, elever som lyssnar och är artiga, blomsterbud som ringer på dörren. Sms som önskar mig en härlig födelsedag och ett stort party som väntar imorgon. Champagnen är på kylning och middag med familjen stundar. Jag har allt jag behöver och är så lycklig.

2 thoughts on “Lycklig 40-åring

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s