De fina linjerna

Jag har varit på ansiktsbehandling idag, på Axelsons Spa. Eftersom jag numera är mer eller mindre beroende av diverse spabehandlingar, är jag ofta gäst på detta ställe. Min ordinarie terapeut är sjukskriven, vilket är synd, eftersom hon alltid får mig att känna mig ung och fräsch som en nyponros när jag går därifrån. Idag av alla dagar behövdes den kicken (det är bara 3 h kvar tills det är min 40-årsdag!)

Men, idag blev jag istället rekommenderad att köpa en nattcrème som skulle hjälpa mig att få bort och motarbeta de “fina linjerna” (säg rynkor då!). Hon tyckte dessutom att jag behövde lägga en ansiktsmask regelbundet som skulle ge mer lyster åt min hy. Tyvärr har detta omvänd inverkan på mig, dvs jag får INTE lust att köpa dessa produkter. (Jag sponsrar Axelsons mer än väl med mina andra regelbundna inköp).

Snälla söta S, kom tillbaka från din sjukskrivning och fyll mig med dina fina positiva utrop om min ungdomliga hy!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s