Renovering är inte bra för förhållanden!

Efter några veckor av “renovering light” här hemma, är jag fullt och fast övertygad om att alla som renoverar hemma gör det för att fly från sitt förhållande och familjen. Vi har också konstaterat, maken och jag, att vi INTE gillar hemmafixarprojekt som ska göras på helger och kvällar. Det är INTE vår grej. (Det finns en anledning till att vi inte bor i hus och att vi snart flyttar till en helt nybyggd lägenhet).

Det är klart att det finns renoveringsgalningar där ute som har ett kärleksfullt förhållande, men då är nog förutsättningen att de möts i något som både gillar att göra. Lite skillnad från de män och kvinnor som väljer hemmafix framför att umgås med sin partner eller familjen. Vissa verkar dessutom aldrig få nog av renoveringar och att göra om hemma. Gå i terapi, prata med varandra eller skilj er, istället för att göra om ännu ett badrum!

Jag längtar tills vår lägenhet är såld och vi kan återgå till helger fulla av både familjemys och mamma/pappamys. LÄNGTAR!!

2 thoughts on “Renovering är inte bra för förhållanden!

  1. Håller med om att många nog involverar sig i olika projekt för att komma ifrån, även om det kan innefatta andra saker än bygga såklart. T har några gånger fått frågan hur han kan bygga med familj och då han svarar att både jag å S är med, fattar inte folk hur det går ihop. Det ska vara kul att göra saker ihop och självklart viktigt att umgås som familj eller partners. Varför är man annars ihop? Det gäller för alla att hitta ett gemensamt sätt att umgås, må det vara bygga, sporta eller bara strosa runt tillsammans. Sen kan man ju alternera sig så ens umgänge inte bara kretsar kring en sak.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s