Vi har shoppat loss idag!

Idag har jag och maken shoppat loss inför kommande partyt. Jag köpte en klänning på Fifth Avenue Shoe Repair, som INTE är svart och som är helt underbart rolig. Jag känner mig som en blandning mellan Robyn och Superwoman i den, vilket bådar gott inför festen. Frågan är nu om det ska vara mina spejsade Vivienne Westwood-skor till eller de lite mer modesta lackskorna från Ecco. Ska fundera ett tag till.

Maken spenderade sina pengar på byxor och skor från Acne. Skitsnygga grejer, verkligen! Expediten försökte få honom att köpa en ganska så urringad t-shirt och en kavaj som hipsterkidsen skulle bli SÅ avundsjuka på. Där gick gränsen för Mr “jag-är-ändå-snart-50”.

Nöjda är vi i alla fall.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s