Spritromantik

Jag är verkligen inte den som brukar moralisera och fördöma andra människors alkoholvanor och jag tycker visst att man kan visa folk som dricker alkohol i TV. Men i detta fall reagerar till och med jag på drickandet i “Pluras kök”. Som tittare känns det ungefär som om jag sitter nykter i ett hörn på en hemmafest och ser alla andra blir fullare och fullare. Obekvämt och inte alltid så roligt.

Det som skulle kunna bli superintressanta samtal, spårar till slut ur och hamnar någonstans i fylledimman. Lite sorgligt faktiskt, eftersom han ofta har gäster jag är nyfiken på och en mycket cool sidekick i Måns Herngren. Maria Andersson är dessutom värd något bättre än att sitta och spela gitarr i bakgrunden.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s