Ett mycket bra föräldramöte

Är nu hemma efter att ha haft tre olika möten med föräldrar under loppet av 4 h. Utvecklingssamtal med en förälder + barn, stort föräldramöte med hela klassens föräldrar samt ett extramöte med föräldrar till elever som inte haft sitt bästa beteende senaste tiden.

Jag är helt slut, men lycklig. Det som kunde ha blivit en katastrofkväll vände till ett MYCKET lyckat möte mellan föräldrar som behövde prata ut och få stöd av varandra i kristider. Herregud vad viktigt det är för oss lärare att ha stöd från er tonårsföräldrar på resan vi gör tillsammans med ungdomarna. Mycket viktigt. Känslan av samförstånd och enighet i det som just nu var jobbigt betydde oerhört mycket för mig ikväll. Trots en dundrande huvudvärk är jag lycklig. Det kommer nog att ordna sig trots allt….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s