Jag älskar barnens utelek

Idag har kidsen varit ute hela eftermiddagen och lekt i skogsdungen som ligger precis brevid vårt hus. Det gör mig så lycklig! Visst får vi tjata om att de ska lägga undan datorn och mobilen och sluta spela ibland, men när de väl är ute och leker finns det inget som kan få dem att komma in igen. (Då pratar vi ändå om att två av dem är 13-åringar!)

Jag tror att vi får tacka världens bästa dagis “Lillkåsan i Ur och Skur” för att de har fostrat våra barn i sann uteanda. (Ett arv vi försöker föra vidare genom alla vistelser i vårt sommarparadis i Värmland). Kojbyggen, rollekar och äventyrsberättelser som får liv i skogen, kan det bli bättre?

Sist vi var där lekte de i och för sig “The Hunger Games” med lillasyster i skogen……

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s