Fredagslyx från Kalix

Idag slog vi på stort och köpte löjrom från Kalix i fiskdisken. (En jäkla tur att kidsen inte gillar detta ännu…) Vi fortsatte lyxliret och lagade hälleflundra med rosépepparsås. (Detta älskar dock kidsen….) Middagen avslutades med choklad från Lindt (den med havssalt). Åh, vilken underbart lyxig avslutning på jobbveckan. Att vi dessutom gjorde en klassiker och satt vid middagsbordet från kl. 18.30 till 21.00, gjorde inte saken sämre. Kan man få bättre fredagsmys? God mat, gott samtal med sina älskade. La vita è bella!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s