Förslag på låtar till min spellista?

Idag har jag och yngsta dottern suttit läääänge och försökt göra en superduper spellista till mitt 40-årsparty. DET ÄR INTE LÄTT! Det ska vara en lista med nostalgi, nytänk, dansvänligt och favoriter samtidigt som variationen och flytet ska bli perfekt.

Det finns ju så många låtar som är bra, men som kanske inte passar på ett party. Jag minns fortfarande festerna på gymnasiet, då alla tog med egen musik hem till mig, eftersom jag var så deppig i min musiksmak…… Stämmer till viss del fortfarande. Jag har tyvärr fått dissa Imperiet och bejaka Beyoncé i denna lista. (Smärtar mig lite….) Som tur är har jag haft lillasyster till hjälp, som har stenkoll på nya låtar. (Hon blev dock ledsen över att jag inte tog med “Dansa Pausa”).

Listan är inte klar, så snälla hjälp mig med förslag på danslåtar som gör att alla gäster skuttar runt av lycka!

6 thoughts on “Förslag på låtar till min spellista?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s