Ledig dag och vattnet avstängt

“De” har stängt av vattnet i vår fastighet idag, mellan kl. 9-14. Jag är ledig och tänkte ha en skön softardag hemma. Går sådär. När jag skickat iväg kidsen till skolan insåg jag att jag bara hade en timme på mig att fixa allt jag behövde göra med vatten. Jag hade varit extremt förutseende tyckte jag själv när jag hällt upp ett glas dricksvatten till mig, in case of emergency.

9.05 insåg jag att avstängningen givetvis också innefattar toabesök. Klockan är nu 10.05 och jag är i ett ganska desperat behov av en toalett. Jag får nog åka ut till Kungens Kurva i alla fall och utföra de ärenden jag hade tänkt mig idag. (Inklusive nr 1 och 2).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s