Listan blir låååång!

Snart är det dags att sälja lägenheten och det är ingen liten lista på allt som ska fixas. Jag har ju sålt en lägenhet tidigare, så jag vet hur det brukar låta efter mäklarbesöket. Måla, måla, måla i alla rum och rensa, rensa, rensa. Jag vet ju att de har rätt och att vi måste skapa mer ytor, göra hemmet mer neutralt osv. (Det är bara så MYCKET!).

Varför ska man dessutom alltid vänta med detta till de sista månaderna innan flytten? (Vi har ju trots allt bott i lägenheten i 10 år) Varför kunde vi inte ha slipat och oljat köksbänken förra året (eller året innan det), vi kunde ju ha målat hela köket och inte bara en vägg, när vi ändå höll på förra vintern.

Varför slängde vi ut badkaret för några år sen och blottade en väldigt ful golvbrunn, bara för att nu söka med ljus och lykta efter ett badkar på blocket? (Vet ni hur mycket ett nytt badkar kostar?) Vi kunde ju ha startat projekt “måla-alla-fönster-invändigt” lite tidigare än två veckor innan visning. (Men det kommer att bli jättefint för de som flyttar in….) Storebrors rum ska få en liten renovering, det är han värd nu så här sista månaderna. Det är också toppen att alla spretande lampkablar i taket ska få en kåpa över sig.

Vi kanske borde lägga nytt golv i alla rum också….

2 thoughts on “Listan blir låååång!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s