Karate Kid åldras inte

1984 var jag 12 år och såg “Karate Kid” på bio. Jag blev hopplöst förälskad i Ralph Macchio och hans karaktär Daniel Larusso och helt förfärad när jag läste i tidningen Okej att han egentligen var 22 år och inte den unge tonåring jag trodde.

Häromdan såg jag en bild av honom i Aftonbladet och häpnade över att han fortfarande inte ser “gammal” ut. Han är idag 51 år, men ser mer ut som en tonåring sminkad gammal (om ni förstår vad jag menar). Vad har karln för gener?

Söt tonåring (jag menar 20+….)

Inte lika söt 51-åring, men ändock tonårsaktig…..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s