Alla dessa syskonbarn!

I helgen var det dags för dop (igen!) och släkten samlades. Lille I döptes, lillsyrrans fjärde son. När vi pratar släkten, så räcker det egentligen med syskon med respektive och barn för att vi överstiger 40 i antal…. Det är hursomhelst alltid underbart att träffa alla dessa syskonbarn (och syskon förstås, förlåt prioriteringen). Att se de gängliga tonåringarna som faktiskt nyss var blöjbarn och alla småkusiner, mer eller mindre jämngamla, som springer runt och leker sig svettiga. Tårögd blir jag! Nu låter jag som 80, men jag är fortfarande 39….

Att se mina egna barn interagera med sina småkusiner är underbart. Den kärlek de lägger på att ta hand om de yngre gör mig åter gråtmild. (Nej, jag är sån, ingen åldersgrej!). När jag ser lillasyster engagera sig i småkusinerna blir jag lycklig och tänker att hon trots allt inte behöver ett lillasyskon. (Ja, det är ålderskris).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s