Cornelis Vreeswijk – vilken karl!

Har fastnat framför svt1 och en inspelning från 1978 med Cornelis Vreeswijk och hans tre damer. Jag har alltid älskat hans röst och hans visor, många minnen finns förknippade med dessa. Jag har dock aldrig reflekterat över hans utstrålning, något som slår mig direkt när jag ser honom i detta program. Jag förstår att han fick massor av damer på fall i sina glansdagar.

[youtubeplay id=”C6sPgVRl9xk” size=”medium”]

 

Kolla även in Imperiets tolkning av samma låt, som finns länkad efter Cornelis…..genialt!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s