Höstens hetaste handskar

Köpte dessa idag och de kommer att bli flitigt använda i höst. Herregud vilken rolig träning det är att gå loss med boxhandskar på sin kära kollega. Jag gillar till och med när hon står och skriker på mig när jag ska göra burpees. Jag är nog närmare military boot camp än vad jag vill erkänna för mig själv. (Även om kondisen inte är i närheten ännu). Tänk om man skulle våga sig på passet på torsdagar också som är 75 min långt…..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s