Badhus – inte mitt favoritställe

Idag började yngsta dotterns simskola. Hurra! (För henne) Åh, nej! (Tänker jag). Maken är nämligen inte hemma, vilket innebär att JAG måste ta mig in i sunkighetens näste. Jag vill minnas att vi har någon deal att han tar simskolan och jag tar…..ja, jag kommer inte på det nu, men något gör jag säkert istället.

Jag är dock ytterst tacksam över att jag inte behöver slänga mig i den bakteriestinna bassängen, som tvättat bort otaliga fartränder från tonårskalsonger. Men, jag måste vistas i den illaluktande duschen med avlopp som är tilltäppta av hårstrån från olika delar av kroppen. För att inte tala om att jag halkar runt på duschgolvet i ett tappert försök att hjälpa dottern med hårtvätten samtidigt som jag undviker att hamna i sörjan av naglar, hårstrån och ludd från både tår och navlar, som ligger fint utspritt över hela duschgolvet.

Finns det verkligen inte simskolor utomhus på somrarna? Säg bara var, jag åker direkt, bara jag slipper badhushelvetet…

10 thoughts on “Badhus – inte mitt favoritställe

 1. I Tyskland är det obligatoriskt med badtofflor i alla gemensamma utrymmen i badhus, gym och spa. Känns faktiskt ganska fräscht och jag tänker ta med mig det till Sverige. Då slipper man i alla fall stå i allt snusk när man duschar eller som du bara är medföljande och kanske går barfota.

 2. Men gu vad ni är fåniga. Kanske ska börja vara lite i bakterier så slipper ni lite saker. Som tex att springa runt med den otroligt fjantiga spritflaskan. Jag menar hur tror ni att vi har övetleft i grottor? Ja inte f.. var det för att det var bakterie fritt. Det var för att vi konstant utsatte oss för det och blev imuna.

  • 1. Jag bor inte i en grotta
   2. Jag har inga problem med en lagom dos bakterier, bara jag inte behöver simma i dem
   3. I love my alco gel
   4. Jag är sällan sjuk

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s