Det stinker om min arbetsplats!

Detta är bilder från köket respektive toaletten på min arbetsplats. Hur ska man kunna arbeta fokuserat, vara inspirerande, harmonisk och kreativ när det ser ut så här? Om man inte har en fungerande arbetsplats som skapar harmoni, tror jag arbetsinsatsen blir därefter…..

6 thoughts on “Det stinker om min arbetsplats!

  1. För jäkligt! Och det värsta är ju att det inte är någon engångföreteelse. Vad säger ledningen? Varför ska lärare behöva stå ut med så mycket skit på alla sätt och ändå ständigt kunna leverera så alla blir nöjda och glada?

    • Ja, du kära vän och kollega, ingen i ledningen verkar bry sig om detta. Det är helt galet att det är så här varje terminsstart + att städningen resten av året inte heller är något att hurra över. Det värsta är att man blir så van att man inte ens reagerar till slut….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s