Box – nya favvoträningen

Jag är H E L T jäkla slut. Sådär så att kräkan är nära. Mina armar och händer darrar och mjölksyran i benen är inte nådig. Jag kommer antagligen inte att kunna lyfta armarna för att schamponera håret, men jag är väldigt lycklig. Jag och en kollega har precis kört ett Box-pass på SATS, som var helt fantastiskt kul.

Kvinnan som körde med oss i 55 minuter, gav oss knappt tid att andas. Så fort vi sänkte garden (på alla sätt) var hon där och skrek. Det var bara att bita ihop. Som gammal kampsportare älskar jag träning som innehåller slag och sparkar, urjobbigt men en härlig urladdning. Att köra upphopp, plankan och armhävningar i 1.5 minut mellan varje serie av slag och sparkar, är däremot inte min favoritsysselsättning. Fy, sjutton vad jobbigt det är!!! Men, till jul kanske jag älskar dessa moment också. Skam den som ger sig!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s