Jurassic Park

En av mina uppgifter som mamma är att guida mina barn rätt bland alla dessa filmer som finns att tillgå. Det är ett hårt jobb, men jag kämpar på. So many films, so little time…tyvärr. Sen har jag ju insett av mina val av filmer inte alltid stämmer överens med vad kidsen vill se. Än så länge är det ju viss censur som gäller, eftersom yngsta dottern bara är 8 år. Inte läge med “Clockwork Orange”, “Farväl min konkubin”, “Betty Blue” eller “Antichrist”, men den tiden kommer!

Ikväll samlades familjen runt “Jurassic Park”, som jag själv är barnsligt förtjust i. Det är något visst med aggressiva dinosaurier som klampar omkring bland vettskrämda människor. Alla verkar ok nu efter filmen, så jag hoppas att det inte ger några mardrömmar eller djupare men. Tror faktiskt att “Bridesmaids” kan ge mer huvudbry än “Jurassic Park”, när jag tänker efter.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s