Jobbångest och OS-abstinens

Det är sista helgen på semestern. Känns sådär. Jag har haft en helt fantastisk sommar, men det är alltid kluvet att börja jobba igen. Livet är ju så enkelt och okomplicerat när man är ledig. Det jag uppskattar allra mest är att inte behöva tidsanpassa sina dagar, det betyder oerhört mycket för mig som har ett extremt inrutat vardagsliv.

Det är också sista helgen med OS. Hur ska livet bli efter detta? Det jag kommer att sakna mest, hör och häpna, är Christian Olssons underbara referat av all hästtävlan. Galet! Jag är allergisk mot hästar och har aldrig varit en hästtjej, men jag är helt förälskad i hans detaljerade och emotionella återgivning av tävlingsmomenten. Kvar att se fram emot: höjdhoppsfinalen imorgon med Emma Green Tregaro OCH finalen i handboll på söndag….vilka rysare!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s