True fan av True Blood

Jag älskar denna serie men måste nu detoxa bort vampyrer på något sätt. Jag och maken har sett hela säsong 4 (670 min) på tre kvällar. Idag lämnade vi bort kidsen och barrikaderade oss i soffan här i sommarstugan för att kunna se de sista 5 avsnitten. När datorn stängs av och hela säsongen är avklarad, känns det väldigt tomt. Hur ska man kunna vänta på att nästa säsong ska bli tillgänglig? Jag älskar att se serier på detta sätt, men det blir ett väldigt antiklimax när allt är färdigt.

Säsongen slutade dock med väldigt många cliffhangers, som jag och maken kan gotta oss i när abstinensen blir för stor. Det är nog tur ändå att jag börjar jobba på måndag, så att inte detta problem får orimliga proportioner….

2 thoughts on “True fan av True Blood

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s