Älskar röda skor!

Dessa skor ska användas till en snygg svart omlottklänning med vita prickar. Anledning: jag och maken har lämnat kidsen hos farmor och farfar och ska käka middag på Ohlssons Brygga här i Arvika. När vi är i sommarstugan har vi alltid med ett “snyggkit” som vi använder om det blir en utekväll på tu man hand. (Vilket vi alltid ser till att det blir….)

Vi ska ta taxi hem ikväll, till vår kära stuga som ligger på landet, 1 mil utanför Arvika. Taxin kan inte köra ändå fram, så det blir att traska 150 m upp på en grusväg, utan belysning. Jag funderar nu på hur jag ska lösa skofrågan. Att gå upp i dessa godingar är inte ett alternativ. Ska jag ställa ett par stövlar i en påse nere vid vägen? Ta med ett par flip-flops i handväskan? Gå barfota? Svåra frågor att besvara här ute på landet….

2 thoughts on “Älskar röda skor!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s