Fiskelycka för hela familjen

Idag tog jag ett stort steg i momentet “släpp-kontrollen-mamma!”. Storebror (13 år) ville ta med sig lillasyster (8 år) till bryggan och fiska. Jag var tveksam. Kombinationen vatten och barn fyller mig alltid med stor respekt. “Vår” sjö ligger ca: 1 km bort, men bryggan ligger precis vid vägen och det är många hus runtomkring. Efter en viss övertalning fick jag ge efter. Kidsen fick ta på sig flytvästarna redan när de lämnade stugan (så jag kunde kontrollera att de satt ordentligt). Efter många och långa förmaningar traskade de överlyckliga nedför backen, ut på nya äventyr.

Helt plötsligt var vi ensamma i stugan, jag och maken. Egentligen skulle vi klippa gräset och röja på gården, men vi kom på att det fanns bra mycket roligare saker att göra när vi väl var barnfria. Jag tror jag ska fråga barnen om de vill fiska imorgon också.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s