Sschh!! Jag lyssnar på radion!

Jag trodde att jag skulle kunna följa OS på radion OCH vara en social människa. Går icke! Vi har kört 40 mil idag, hela tiden med sportradion på. Kidsen har fått lyssna på musik med hörlurar på och gud förbjude om de sjungit med!

När vi är framme vid vår sommarstuga sitter vi kvar i bilen och lyssnar, fotbollen var ju precis inne på de sista skälvande minuterna. Sverige-Japan 0-0. Så fort någon sagt något eller börjat prata har det varit “sschh, vi lyssnar!”

Eftermiddagen ägnades åt handbollen, förlust tyvärr. Sen pingis och nu simning. Heja Sarah (och Phelps)! Regnet har öst ner och vi har suttit i stearinljusens sken och lyssnat. Ganska fascinerande att en grupp människor sitter tysta och lyssnar tillsammans. Har nog inte hänt sen jag och mina kompisar satt fastnaglade vid radion för att lyssna på “Hassan”.

Socialt i vissa avseenden, men jag får nog lägga om stilen om jag inte vill bli ensam kvar här i sommarparadiset.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s