Låt de Olympiska Spelen börja!

Jag vet att det redan har dragit igång så där lite i smyg, men ikväll blir det ju invigning och allt. Jag längtar! Det värsta är att vi nu ska tillbringa två veckor i stugan, UTAN tv. Hur kunde vi planera på detta viset? Jag antar att det blir att hänga vid radion och försöka visualisera varje tävlingsmoment. Det borde fungera. Radiosporten brukar med briljans och excellence förmedla sportevenemangens själ till folket.

Annars kan vi ju alltid svänga förbi svärföräldrarna och annektera deras tv-rum. Det värsta med den idén är att jag då antagligen blir kvar i två veckor. Sätter jag mig framför ett sportevenemang, så blir jag sittande. Jag ÄLSKAR att se ALLT! Alla tävlingsmoment, alla kval, alla grenar, rubbet!

Så, kära svärföräldrar, om jag kommer ner till er med en relativt stor packning och några flaskor bubbel i släptåg, så vet ni att jag blir kvar ett tag….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s