Besök hos kusin nr. 22

Ljuvliga lilla I har kommit till världen. Lillsyrrans andra dotter och kusin nr. 22. Det är helt underbart att kunna tillgodose behovet av bebisgos på regelbunden basis då ens egen “minsting” nu är 8 år.

I vår släkt är vi väldig fixerade av hur mycket hår den nyfödde har på huvudet. (Det bottnar i en idel rad av flintskalliga bebisar som kommit till världen i släkten). Lilla I kunde stoltsera med en rikligt tilltagen mörk kalufs, som gjorde många kusiner i rummet avundsjuka. (Jag menar många mammor till kusinerna…)

4 thoughts on “Besök hos kusin nr. 22

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s