Tryffeloljan från himmelriket

Denna tryffelolja fick jag av mina döttrar på Mors dag. Den är gudomligt god! Häll upp lite grann på ett fat, salta och peppra lätt, doppa sedan en bit färskt bröd i oljan och njut! Jag har aldrig smakat något liknande förut, helt underbart gott. Jag kan tänka mig att denna tryffelolja lämpar sig ypperligt att ringla över nykokt pasta och servera med riven parmesan. Ju enklare desto bättre brukar ju vara filosofin kring lyckade pastarätter i Italien.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s