Tidsomställning

Nej, vi pratar inte jetlag, utan att jag steg upp kl. 6.45 idag. Saneringsnissarna kommer idag (för 3:e gången) och vi måste vara redo. Jag är fysiskt redo, men hjärnan ligger kvar i sängen någonstans.

Semestertider i denna familj innebär en avsevärd tidsförskjutning vad gäller allt, vilket är mycket skönt, men ack en sådan svår vana att bryta. Kidsen lägger sig mellan 22-23.30 och jag och maken sitter uppe till tvåtiden. Alla sover till minst 9-10 och frukost blir det inte förrän vid 11. Lunch vid 15-tiden och middag vid 21. Sköna kontinentala tider, men kanske inte så bra om det nu blir en tid att passa.

I söndags var vi i en galleria och skulle handla middagsmat och lite annat när vi upptäckte att alla affärer höll på att stänga. (Det är inte lätt att ha andra tider än alla andra.) Det bästa av allt är nog att inte behöva tänka på klockan, utan bara leva på, det är semester det.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s