Det är bra att prova nya saker!

Min vän S brukar uppmana mig att testa nya saker, så att man på ålderns höst inte stagnerar och faller in i gamla hjulspår så att säga.

Idag ska jag och lillasyster gå på Allsång på Skansen. Japp, efter att ha bott i Stockholm på heltid sen 1998, kanske det är dags. Jag har dessutom “svenssonifierats” av min familj genom åren och är inte lika “ung och arg” längre enligt min man, så vad har jag att förlora?

Lillasyster ser fram emot att få se och höra favoriten Miss Li och jag ser fram emot en regnfri afton (och Miss Li förstås). Just nu väntar vi ut regnet på ett av alla fik här på Skansen. Genom fönstret ser jag slussen, fjällgatan och söders höjder. Jag måste nog lära mig texten till “Stockholm i mitt hjärta”i alla fall….

4 thoughts on “Det är bra att prova nya saker!

  1. Melodikrysset på lördag kanske? Inte för att det är nytt, men nytt för dig. Jag lovar dig då en skön start på helgen =)

  2. Jag älskar allsång på skansen! Kommer inte missa kvällens avsnitt. Vinka om ni ser en kamera. Och sjung med för glatta livet! Kram på er!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s