Flygresor och hårbottnar

Jag har precis kommit hem efter en helt underbart härlig semester i Toscana. Det har varit STORA problem med internet och att få ut inlägg under denna period, vilket har varit extremt frustrerande, men jag ska kompensera imorgon med många härliga bilder.

Nu till något helt annat. Det finns en sak som jag alltid hakar upp mig på när jag flyger och det är människors hårbottnar och hjässor. För det mesta går de obemärkta förbi, det vill säga helt vanliga hjässor utan några som helst konstigheter. Men, ibland hamnar jag bakom någon som har uppenbara problem med sin skalp. Det kan vara allt från extrem mjällansamling till vätskande eksem på flinten. Jag vet att personen i fråga inte rår för detta, men när jag sitter där och ska försöka äta av flygplansmaten behöver jag något annat att fokusera blicken på. Det jäkligaste är att blicken dras till denna fokuspunkt hela tiden, det går liksom inte att undvika. Man sitter ju också oftast väldigt nära personen framför, vilket gör en undvikandemanöver nästan omöjlig.

Idag hade jag tur på flighten, framför mig satt söta brorssonen I och kära svägerskan S. (Inga mjäll eller eksem där inte….)

2 thoughts on “Flygresor och hårbottnar

  1. Ska bli så kul att se bilder. Har varit lite avis att vi inte kunde följa, fast ändå inte. Älskar ju vårt utbygge oxå. 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s