Projekt “få brunare ben än svärmor”

Jag jobbar febrilt på att slå svärmor i solbrända ben. Förutsättningarna är goda. Toscana har 12 soltimmar om dagen under juli och vi ligger vid poolen en hel del. Om jag vill vara i skuggan, ser jag till att benen är i solen.

Tyvärr tror jag att mitt mission kommer att misslyckas i alla fall, ingen kan slå kära svärmor vad gäller solbränna på sommaren. Dessutom är det något kardinalfel på mina ben, de blir helt enkelt inte bruna! Jag tror att jag ska ge mig på en tävling med svägerskan istället. (Jag har sneglat på hennes ben hela semestern, och de verkar inte bli brunare….)

4 thoughts on “Projekt “få brunare ben än svärmor”

  1. Felet måste vara att de är för korta. Det är ju knappt de når ned till marken. Hoppas ni trivs i solen för sverige har 12 timmar regn om dagen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s